Bouwstraten aanbrengen was nog nooit zo eenvoudig

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwailiteif hoogstaand

Hoge capaciteit

Het aanbrengen van bouwstraten doet u gemakkelijk en efficiënt met de RoadPrinter Eco. Deze innovatieve bestratingsmachine legt in een vloeiende beweging een straat met een breedte van 4 tot 7 meter. Indien gewenst kunt u de machine zelfs de randafwerking laten verzorgen. Zo hoeven stratenmakers niet meer op hun knieën voor het aanbrengen van bouwstraten. De RoadPrinter Eco neemt namelijk het zware werk van hen over.

100% elektrische machines voor het duurzaam aanbrengen van bouwstraten

Met de RoadPrinter Eco wordt het aanbrengen van bouwstraten niet alleen eenvoudiger, maar ook duurzamer. De straatlegmachine werkt namelijk 100% elektrisch en heeft geen negatieve impact op het milieu. Daarbij heeft deze krachtige Lithium-Ion accu nog meer voordelen. Zo is de machine vrijwel stil, waardoor u geen geluidsoverlast veroorzaakt tijdens het straten. Ook is er geen generator nodig en zijn kabels overbodig, waardoor de machine flexibel inzetbaar is. Het aanbrengen van bouwstraten met deze duurzame bestratingsmachine heeft dus enkel voordelen.

Informeer naar deze innovatieve machine

Wilt u het aanbrengen van bouwstraten op een duurzame, efficiënte en eenvoudige manier verzorgen? Dan is de RoadPrinter Eco de totaaloplossing die u nodig heeft. Wilt u meer weten over deze revolutionaire machine of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 (0)161 87 00 35 en +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.