Afreibalk

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Wilt u een afreibalk huren of kopen? Bekijk dan het assortiment van RoadPrinter. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste apparatuur voor uw project. Onze afreibalken zijn geschikt voor het afreien van elke soort onderlaag van zand tot menggranulaat. Het aanleggen van straten doet u effectief én kwalitatief met ons bouwmateriaal.

Een afreibalk die voldoet aan uw wensen en eisen

Vanzelfsprekend wilt u een afreibalk in uw beheer die voldoet aan al uw wensen en eisen. U vindt bij ons afreibalken geschikt voor breedtes tussen 0,5 m en 7,5 m. Het is hiermee mogelijk om zowel vlak, dakprofiel als tonrond te bewerken. Heeft u het materiaal maar voor een beperkte periode nodig of wilt u juist een afreibalk in eigen beheer hebben? Ons bouwmateriaal is zowel te huur als te koop. Voor egalisatieschuiven, elektrische knikmopsen en ander materiaal zit u bij ons tevens goed. Laat ons weten wat u nodig heeft en wij regelen het voor u!

Huur of koop eenvoudig het benodigde materiaal

Om uw afreibalk of ander bestratingsmateriaal te huren of te kopen, neemt u eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons via +31 (0)161 87 00 35 en +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.