De ideale bestratingsmachine kopen

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwailiteif hoogstaand

Hoge capaciteit

Zoekt u een betrouwbare, duurzame en efficiënte bestratingsmachine die te koop staat? Dan kiest u het best voor een RoadPrinter Eco. Deze machine voldoet ruimschoots aan de criteria en biedt daarbij nog meer voordelen. Zo verlicht de machine ook het werk van stratenmakers, want zij moeten de machine enkel nog met stenen vullen. Hierdoor hoeven ze niet langer uren op hun knieën te zitten voor het leggen van een straat. Dit doet de machine namelijk in een vloeiende beweging.

Kies voor de beste bestratingsmachine die er te koop staat

De meest innovatieve bestratingsmachine die te koop wordt aangeboden, is de RoadPrinter Eco. Anders dan het doorsnee constructiematerieel, wordt deze machine aangedreven door een krachtige Lithium-Ion accu. Dit maakt een generator met kabels overbodig, waardoor u flexibeler en op een emissievrije manier kunt bestraten. Zo werkt u efficiënt en onderneemt u bovendien op een maatschappelijk verantwoorde manier, wat in de huidige tijd steeds belangrijker wordt.

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de bestratingsmachines die wij in de verkoop hebben? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft met de bestratingsmachines die wij te koop aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)161 87 00 35 of +31 (0)6 41 52 85 15. Onze deskundige medewerkers beantwoorden uw vragen graag.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.