De meest revolutionaire bestratingsmachine

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Bent u op zoek naar een revolutionaire én duurzame bestratingsmachine die u via verhuur of verkoop aan uw materieel kunt toevoegen? Dan is de RoadPrinter Eco de machine waar u naar op zoek bent. Het is namelijk een van de meest toonaangevende machines om op machinale wijze te bestraten. Daarbij maakt het niet uit of de bestratingsmachine RoadPrinter Eco via verkoop of verhuur verkregen wordt. De machine stelt u in staat om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Daarnaast is de basis van de BMV 4 meter en geheel naar wens aan te passen tot 7 meter.

De werking van de bestratingsmachine RoadPrinter Eco

Met de RoadPrinter Eco legt u in één keer een hele straat met een breedte van 1 tot 7 meter. Middels een sensor wordt de streksteen of de troittoirband precies gevolgd en regelt de bestratingsmachine de sturing zelf. Het is hierbij zelfs mogelijk om de randafwerking direct mee te leggen. Dit verkleint de kans op letsels, omdat de stratenmakers niet meer op hun knieën hoeven om te werken. De bestratingsmachine bestaat uit een solide constructie, waardoor de printermachine RoadPrinter Eco niet onderhoudsgevoelig is. De BMV wordt elektrisch aangedreven met een Li-ion accu, waardoor een generator niet meer nodig is. Bovendien kunt u zo CO2-neutraal straten.

De voordelen van een duurzame bestratingsmachine

Naast dat de duurzame RoadPrinter Eco een elektrische aandrijving heeft, waardoor hij geen brandstof verbruikt en geen lawaai veroorzaakt, zijn er nog diverse voordelen aan de verhuur of verkoop van deze bestratingsmachine. Zo is de RoadPrinter Eco minder storingsgevoelig, omdat de motorisering en besturing perfect op elkaar afgestemd zijn. Tevens heeft u geen onderhoud aan deze BMV en struikelt u niet over rondslingerende kabels.

Interesse in de RoadPrinter Eco?

Heeft u interesse in de bestratingsmachine RoadPrinter Eco of wenst u meer gedetailleerde informatie over de verhuur en verkoop van dit constructiematerieel? Neem dan contact met ons op over deze BMV. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)161 87 00 35 en +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.