Chargemaster 24/30-3

Chargemaster 24/30-3

De Mastervolt ChargeMaster levert maximaal uitgangsvermogen dankzij auto-ranging. Auto-ranging garandeert overal ter wereld een perfecte volautomatische werking, ongeacht de aanwezige netspanning (90-265 V AC, 50 of 60 Hz). Het 3-traps+ laadproces garandeert ook snel en volledig laden. En dankzij de cos phi 1 regeling krijgt u dezelfde laadstroom geleverd bij minder generatorvermogen.
  • 3-Traps+ laadproces voor snel en volledig laden.
  • Veilig en volledig laden dankzij standaard veiligheidsvoorzieningen.
  • Geheugenfunctie voorkomt overlading bij onregelmatig stroomaanbod.
  • Duidelijk uitleespaneel.
  • Makkelijk en snel te installeren.
  • Ingebouwde systeemfunctionaliteit (MasterBus) bij gebruik met andere Mastervolt producten

Laadtijd van 9 uur

Met behulp van de Chargemaster wordt de accu van de RoadPrinter Eco binnen 9 uur volledig geladen. Mocht u dit nog te lang vinden duren, is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een snel-lader. De laadtijd bedraagt dan 3,5 uur.

Meerdere accubanken tegelijk laden

De ChargeMaster serie is uitgevoerd met 3 gelijke laaduitgangen. De ingang van de kleine ChargeMaster modellen is reeds voorgemonteerd met twee meter kabel, dus echt plug & play! De zware modellen zijn uitgevoerd met één volledige uitgang (voor uw gebruikersaccu bijvoorbeeld) en met twee uitgangen van 10 A, optimaal voor startaccu’s.

Robuuste aansluitingen

‘Metaal-op-metaal’ aansluitpunten voor solide verbindingen ter voorkoming van corrosie en/of oververhitting van de aansluitingen.