CO2-neutraal straten met de RoadPrinter Eco

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Onze producten maken duurzaam CO2-neutraal straten mogelijk. Deze bestratingsmachine wordt namelijk aangedreven door een krachtige Lithium-Ion accu die u slechts wekelijks hoeft op te laden. Naast een milieuvriendelijk energieverbruik, geniet u nog vele andere voordelen. Zo heeft u niet langer te maken met kabels die steeds in de weg zitten, waardoor u flexibeler kunt straten. Daarnaast is de machine stiller, waardoor u geen geluidsoverlast veroorzaakt voor de omgeving. De RoadPrinter Eco staat voor duurzaam bestraten en heeft dan ook geen negatieve impact op mens en milieu.

De voordelen van CO2-neutraal straten met onze printer

CO2-neutraal straten met de RoadPrinter Eco heeft meerdere voordelen. Zo bent u onder andere maatschappelijk verantwoord bezig: een gegeven dat in de huidige tijd steeds belangrijker wordt. Daarnaast kunt u duurzaam bestraten en op efficiënte wijze bouwstraten aanbrengen. Onze printer hoeft namelijk enkel met klinkers of andere stenen gevuld te worden, waarna er een straat met een breedte van vier tot zeven meter uitrolt. De breedte van de straat bepaalt u eenvoudig door de basis van de elektrische bestratingsmachine met behulp van losse delen te verbreden. Door deze innovatieve straatmachine te gebruiken, verlicht u bovendien het werk van stratenmakers. Zij hoeven namelijk niet langer uren op hun knieën te zitten om een straat te leggen. Er is dus geen enkele reden om niet voor duurzaam bestraten te kiezen!

Kies voor een totaaloplossing

Wilt u ook duurzaam, maatschappelijk verantwoord en efficiënt te werk gaan bij het bestraten en aanleggen van straten? Koop of huur dan een van onze RoadPrinters en kies ervoor om CO2-neutraal te straten én ontvang subsidie. Duurzaam bestraten levert u onder andere voordelen op het gebied van flexibiliteit en overlastvermindering op. Wilt u meer weten over duurzaam bestraten of heeft u een vraag over deze bestratingsoplossing? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)161 87 00 35 of +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.