Duurzaam elektrisch bestratingsmateriaal

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Elektrisch bestratingsmateriaal zoals de Probst VM-301-Greenline is perfect wanneer u op een duurzame wijze wilt bestraten zonder op efficiëntie in te leveren. Deze accu-aangedreven machines zijn namelijk net zo efficiënt als de door brandstof aangedreven varianten. Daarbij hebben ze diverse voordelen ten opzichte van de brandstofmachines. Zo veroorzaakt elektrisch bestratingsmateriaal geen uitstoot en lawaai. Ook hebben de motoren van deze machines geen onderhoud nodig, waardoor u veel geld bespaart en geen onnodige stilstand van machines ondervindt.

Flexibel inzetbaar elektrisch bestratingsmateriaal biedt vele mogelijkheden

Met de Probst VM-301-Greenline kunt u vrijwel alle soorten bestrating verleggen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan elleboog, keeper, halfsteens en blokverband. Ook ander elektrisch bestratingsmateriaal, zoals de Tiger Stone, is flexibel inzetbaar. Zo bepaalt u bij deze bestratingsmachine eenvoudig de breedte van de straat. Daarbij geldt een minimum van 4 meter en een maximum van 7 meter. Ook heeft u de optie om de randafwerking door de machine uit te laten voeren. Zo verlicht u het zware werk van de stratenmakers met behulp van elektrisch bestratingsmateriaal.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord bestraten

Elektrisch bestratingsmateriaal zoals de Probst VM-301-Greenline en printing machines biedt u veel mogelijkheden op het gebied van machinaal straten. Ze zijn van uitstekende kwaliteit, efficiënt en bovendien duurzaam. Hierdoor kunt u op een maatschappelijk verantwoorde manier straten aanleggen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van elektrisch bestratingsmateriaal of heeft u een vraag over bijvoorbeeld de Probst VM-301-Greenline of de Milieulijst 2021? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)161 87 00 35 of +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.