Elektrische knikmops

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Als er iets onmisbaar is tijdens het aanleggen van straten, is het wel een elektrische knikmops. Dit is een krachtig werkinstrument waarmee u verschillende functies kunt uitoefenen. Een elektrische knikmops komt met vele voordelen, waaronder het milieuvriendelijke aspect. Lees hieronder meer over dit krachtige apparaat en hoe u deze huurt of koopt bij RoadPrinter.

Meer informatie over onze elektrische knikmops

Voordat u aan de slag gaat met uw elektrische knikmops, wilt u hier natuurlijk wat meer over weten. De oplaadtijd van onze knikmops is slechts vijf uur. Dit betekent dat u altijd vooruit kunt met uw project! De elektromotor is watergekoeld, wat voor een continue stroom aan capaciteit zorgt. Onze elektrische knikmops heeft een ruime op- en afstap, wat het een toegankelijk apparaat maakt voor iedereen. U kunt een knikmops zowel bij ons huren als kopen. Dit geldt ook voor onze andere bouwmaterialen, zoals een afreibalk en egalisatieschuif.

Ga snel aan de slag met uw project

Vanzelfsprekend wilt u spoedig starten met uw project. Voor het huren of kopen van een van onze elektrische knikmops neemt u contact met ons op. U bereikt ons via +31 (0)161 87 00 35 en +31 (0)6 41 52 85 15. Wij staan graag voor u klaar bij Road Paving Systems.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.