Emissievrij en efficiënt straten

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Wilt u emissievrij straten zonder op efficiëntie in te leveren? Dan biedt de RoadPrinter Eco uitkomst. Met deze innovatieve straatmachine legt u eenvoudig en snel straten van 4 tot 7 meter breed. Daarbij hoeven de stratenmakers niet op hun knieën, wat hun werk een stuk eenvoudiger maakt. De machine hoeft namelijk enkel gevuld te worden met klinkers of andere stenen en legt vervolgens de straat. Dat is efficiënt én beter voor de gezondheid van de stratenmakers, want zij hoeven niet langer al het zware werk te doen.

Emissievrij straten met een elektrische bestratingsmachine

De RoadPrinter Eco wordt aangedreven door een krachtige Lithium-Ion accu die emissievrij straten mogelijk maakt. Generatoren zijn namelijk overbodig en ook brandstof en kabels zijn niet nodig. Hierdoor kunt u veel flexibeler straten. Daarbij is de constructie zo solide dat onderhoud aan de motor niet nodig is. Ook is de machine stil, waardoor u geen geluidsoverlast veroorzaakt. Emissievrij straten met deze innovatieve herbestratingsmachine heeft dus voordelen voor zowel mens als milieu.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Wilt u ook machinaal klinkers leggen op een duurzame en efficiënte manier? Dan is emissievrij straten met de RoadPrinter Eco ideaal. Informeer naar de mogelijkheden om emissievrij te straten en neem contact op met onze deskundige medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)161 87 00 35 en +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.