De perfecte herbestratingsmachine

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Zoekt u een betrouwbare herbestratingsmachine die zowel milieuvriendelijk als efficiënt wegen aanlegt? Dan is de RoadPrinter Eco de ideale oplossing. Deze accu-aangedreven machine maakt het machinaal herbestraten van wegen eenvoudiger dan ooit tevoren. Dankzij de accu kunt u namelijk CO2-neutraal straten en heeft u geen generator of brandstof nodig. Hierdoor is er ook geen sprake van kabels die in de weg liggen, waardoor u flexibel en efficiënt de herbestrating van wegen verzorgt.

Een goede herbestratingsmachine neemt het zware werk van stratenmakers over

Het gebruik van een herbestratingsmachine heeft verschillende voordelen. Een van de belangrijkste is dat u het zware werk van stratenmakers verlicht. Zij hoeven de machine namelijk enkel te vullen met stenen, waarna de machine aan de slag gaat met de herbestrating van wegen. U bepaalt daarbij zelf de breedte van de straat door losse delen aan de basis van 4 meter toe te voegen. De maximale breedte die u kunt bereiken is 7 meter. Ook de randafwerking wordt indien gewenst door de herbestratingsmachine gedaan. Zo hoeven de stratenmakers ook hiervoor niet op hun knieën te straten. Machinaal herbestraten heeft dan ook voordelen voor hun gezondheid.

Machinaal herbestraten zonder negatieve invloeden op mens en milieu

De RoadPrinter Eco is een efficiënte herbestratingsmachine die wordt aangedreven door een krachtige Lithium-Ion accu die u slechts wekelijks dient op te laden. Hierdoor wordt de herbestrating van wegen niet alleen vereenvoudigd, maar voorkomt u ook nog eens dat het machinaal herbestraten een negatieve impact op het milieu heeft. Daarnaast is de accu stil, waardoor ook geluidsoverlast voorkomen wordt. Zo houdt u bij het herbestraten van wegen rekening met zowel mens als milieu.

Een duurzame herbestrating van wegen

Machinaal herbestraten met een elektrische herbestratingsmachine kent vele voordelen. De RoadPrinter Eco is het investeren dan ook zeker waard. Wilt u deze innovatieve machine huren of kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)161 87 00 35 of +31 (0)6 41 52 85 15. Op deze manier bereikt u ons ook wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.