Machinaal straten met H klinkers

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Het machinaal straten van H klinkers doet u uiteraard met de RoadPrinter Eco, want deze machine is veel efficiënter dan het met de hand leggen. De toonaangevende bestratingsmachine brengt geen negatieve impact met zich mee voor de mens of het milieu. Hij is namelijk 100% elektrisch en is veel minder belastend voor stratenmakers. De RoadPrinter Eco heeft de stratenmakerswereld inmiddels op z’n kop gezet en is een begrip in de sector. Dit constructiematerieel biedt een uitstekende uitkomst als het aankomt op het machinaal leggen van klinkers.

Duurzaam machinaal straten: onder andere geschikt voor het leggen van H klinkers

Met de RoadPrinter Eco rolt een hele straat binnen een mum van tijd in zijn geheel uit de machine. Daarbij stelt u zelf de breedte van een straat in tussen de 1 en 7 meter. Sinds machinaal klinkers leggen zijn intrede heeft gedaan, is het handmatig leggen van bijvoorbeeld H klinkers verleden tijd. Het is niet enkel minder belastend voor stratenmakers die niet meer op hun knieën een straat leggen, maar ook nog eens milieuvriendelijk. De RoadPrinter Eco verbruikt geen brandstof en werkt op een Litium-Ion accu, waardoor het een hele duurzame machine is. Voor het machinaal leggen van klinkers maakt de RoadPrinter Eco gebruik van speciale tracks van 300 millimeter breed met dubbele flens onder-rollen. Zo wordt het gewicht van de machine perfect verdeeld voor een optimale bodemdruk.

Informeer naar de mogelijkheden

Dankzij de mogelijkheid om onder andere H klinkers machinaal te straten, is het handmatig leggen van een straat onnodig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het machinaal leggen van H klinkers of bent u benieuwd naar het tarief van de RoadPrinter Eco? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +31 (0)161 87 00 35 of +31 (0)6 41 52 85 15. Onze medewerkers voorzien u van alle gewenste informatie over machinaal klinkers leggen.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.