Milieuvriendelijk machinaal bestraten

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwailiteif hoogstaand

Hoge capaciteit

Voor het machinaal bestraten van brede wegen of smallere straatjes, kiest u voor de 100% elektrische RoadPrinter Eco. Het is namelijk een van de meest toonaangevende machines in de stratenmakerswereld. De weg rolt in zijn geheel uit de bestratingsmachine. Het stelt bedrijven daarom nog beter in staat om op milieuvriendelijke wijze te werk te gaan, ook vanwege de elektrische werking waardoor geen brandstof nodig is. De RoadPrinter Eco is standaard deelbaar met een maximum breedte van 7 meter en kan geheel naar wens verlengd of verkort worden. Het machinaal bestraten gebeurde nog nooit zo eenvoudig én duurzaam.

De voordelen van machinaal straten met de RoadPrinter Eco

Met de RoadPrinter Eco kunnen stratenmakers in één keer een hele straat soepel bestraten. De randafwerking kan zelfs tegelijk worden gelegd. Dat is ideaal, want zo hoeven stratenmakers later niet alsnog op de knieën om alles af te werken. Het leggen van bestratingen op machinale wijze met de RoadPrinter Eco heeft nog meer voordelen:

  • De RoadPrinter Eco werkt 100% elektrisch en is daarmee milieuvriendelijk.
  • De stille Lithium-Ion accu voorkomt geluidsoverlast.
  • Geen struikelgevaar door rondslingerende kabels.
  • 4 keer sterkere machinale bestrating dan de conventionele RoadPrinter.
  • Minder storingsgevoelig, omdat de motorisering en de besturing perfect op elkaar zijn afgestemd.
  • De RoadPrinter Eco heeft een 3 keer snellere transportstand ten opzichte van de conventionele RoadPrinter.
  • Vanwege de solide constructie is de machine niet onderhoudsgevoelig.

De mogelijkheden van machinale bestratingen

Wij zijn al geruime tijd actief in het verzorgen van machinale bestratingen door heel Nederland. Er is veel mogelijk met de RoadPrinter Eco en het is geschikt voor zowel herbestratingen als voor het leggen van nieuwe stenen. Denk hierbij aan gezaagde passtukken, waardoor stenen achteraf niet nog op maat gezaagd hoeven te worden. Of aan het perfect leggen van gebakken keiformaten of het machinaal bestraten in elleboogverband.

Meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat onze tarieven zijn van de RoadPrinter Eco voor het machinaal bestraten van zowel brede als smalle wegen? Of wilt u samen met ons de mogelijkheden voor machinale bestratingen bespreken? Aarzel dan niet een neem contact met ons op. Bel naar onze deskundige medewerkers via +31 (0)161 87 00 35 of +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.