Milieuvriendelijk machinaal bestraten

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Voor het machinaal straten van brede wegen of smalle straatjes, kiest u voor de 100% elektrische RoadPrinter Eco. Dit is namelijk een van de meest toonaangevende machines in de stratenmakerswereld voor straatwerk per m2. De weg rolt in zijn geheel uit de bestratingsmachine. Het stelt bedrijven daarom nog beter in staat om op milieuvriendelijke wijze te werk te gaan, ook vanwege de elektrische werking waardoor er geen brandstof nodig is. De RoadPrinter Eco is standaard deelbaar met een maximum breedte van zeven meter en kan geheel naar wens verlengd of verkort worden. Wij zorgen ervoor dat straatwerk per m2 perfect wordt geregeld. Het machinaal bestraten gebeurde nog nooit zo eenvoudig én duurzaam! Lees hier verder voor meer informatie en ontdek de prijs per m2 voor machinaal bestraten.

De voordelen van machinaal straten met de RoadPrinter Eco

Met de RoadPrinter Eco kunnen stratenmakers per m2 straatwerk soepel realiseren. De randafwerking kan zelfs tegelijk worden gelegd. Dat is ideaal, want zo hoeven stratenmakers later niet alsnog op de knieën om het straatwerk per m2 af te werken. Het leggen van bestratingen op machinale wijze met de RoadPrinter Eco heeft bovendien nog meer voordelen:

  • De RoadPrinter Eco werkt 100% elektrisch en is daarmee milieuvriendelijk.
  • De stille Lithium-Ion accu voorkomt geluidsoverlast.
  • Geen struikelgevaar door rondslingerende kabels.
  • Vier keer sterkere machinale bestrating dan de conventionele RoadPrinter.
  • Minder storingsgevoelig, omdat de motorisering en de besturing perfect op elkaar zijn afgestemd.
  • De RoadPrinter Eco heeft een drie keer snellere transportstand ten opzichte van de conventionele RoadPrinter.
  • Vanwege de solide constructie is de machine niet onderhoudsgevoelig.

De mogelijkheden van machinale bestratingen

Wij zijn al geruime tijd actief in het verzorgen van machinale bestratingen door heel Nederland. Er is veel mogelijk met de RoadPrinter Eco en de machine is geschikt voor zowel herbestratingen als voor het leggen van nieuwe straatwerk per m2. Denk hierbij aan gezaagde passtukken, waardoor stenen achteraf niet nog op maat gezaagd hoeven te worden. Of aan het perfect leggen van gebakken keiformaten of het machinaal bestraten in elleboogverband.

De prijs per m2 voor machinaal straatwerk

Vanzelfsprekend bent u benieuwd naar de prijs per m2 voor machinaal straatwerk. Dit hangt af van verschillende aspecten, bijvoorbeeld de steensoort die u kiest. Wilt u werken met de huidige bestrating of wilt u nieuwe stenen machinaal bestraten? Maar ook de hoeveelheid ophoogzand en het aantal opsluitbanden dat nodig is telt mee voor de prijs van machinaal straatwerk per m2.

Meer informatie over de tarieven en de mogelijkheden van straatwerk per m2

Bent u benieuwd wat onze tarieven zijn van de RoadPrinter Eco voor het machinaal bestraten van zowel brede als smalle wegen? Wilt u samen met ons de mogelijkheden voor machinale bestratingen en straatwerkverbanden bespreken? Wilt u weten wat de prijs is voor één m2 machinaal bestraten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Bel naar onze deskundige medewerkers via +31 (0)161 87 00 35 of +31 (0)6 41 52 85 15. Zij vertellen u graag meer over straatwerk per m2, de kosten hiervan en de mogelijkheden.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.