Roadprinter
  • Veilig
  • Duurzaam
  • Arbovriendelijk

Bestratingsmachine

Bent u op zoek naar een revolutionaire én duurzame bestratingsmachine? Dan is de RoadPrinter Eco de herbestratingsmachine waar u naar op zoek bent. Het is namelijk een van de toonaangevende machines om op machinale wijze te (her)bestraten. De bestratingsmachine RoadPrinter Eco stelt bedrijven in staat om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De basis van de bestratingsmachine is 4 meter en geheel naar wens aan te passen tot 7 meter. Wanneer u meer informatie wenst over de RoadPrinter Eco, neemt u contact met ons op.

De werking van de bestratingsmachine RoadPrinter Eco

Met de RoadPrinter Eco kunt u een hele straat met een breedte van 1 tot 7 meter in één keer (her)bestraten. Middels een sensor wordt de streksteen of de troittoirband precies gevolgd en regelt de herbestratingsmachine de sturing zelf. Het is hierbij zelfs mogelijk om de randafwerking direct mee te leggen. De kans op letsels wordt hiermee verkleind, omdat de stratenmakers niet meer op hun knieën hoeven om alles aan te werken. De bestratingsmachine bestaat uit een solide constructie, waardoor de RoadPrinter Eco niet onderhoudsgevoelig is. De machine wordt elektrisch aangedreven met een Li-ion accu, waardoor een generator niet meer nodig is.

De voordelen van een duurzame herbestratingsmachine

Naast dat de duurzame RoadPrinter Eco elektrisch wordt aangedreven, waardoor geen brandstof wordt verbruikt en er geen lawaai veroorzaakt wordt, zijn er nog diverse voordelen aan de herbestratingsmachine. Zo is de RoadPrinter Eco minder storingsgevoelig, omdat de motorisering en besturing perfect op elkaar afgestemd zijn. Tevens heeft u geen onderhoud aan de bestratingsmachine en struikelt u niet over rondslingerende kabels.

Interesse in de RoadPrinter Eco?

Heeft u interesse in de bestratingsmachine RoadPrinter Eco of wenst u meer gedetailleerde informatie? Neem dan even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)161 87 00 35 / +31 (0)6 41 52 85 15.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Tiger Stone huren | Road printer machine | Machinaal straten