Roadprinter
  • Veilig
  • Duurzaam
  • Arbovriendelijk

Straatleg machine

De straatleg machine van dit moment is de RoadPrinter Eco, de opvolger van de conventionele Roadprinter. Het is een toonaangevende straatmachine voor het machinaal (her)bestraten die volledig elektrisch werkt. Dit stelt bestratingsmachine bedrijven in staat om op maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen, wat tevens een positief effect heeft op de CO2 footprint. Het machinaal straten met de RoadPrinter Eco is veel minder belastend voor stratenmakers. Als u vragen heeft over de revolutionaire straatleg machine, neemt u even contact met ons op.

RoadPrinter Eco: deze straatleg machine heeft geen negatieve impact op de mens én het milieu

De straatleg machine, RoadPrinter Eco, is een machine die de stratenmakerswereld heeft veranderd. Het is de eerste accu aangedreven straatmachine voor het leggen van een volledige straat. Brandstof is daarom overbodig en het maakt deze straatleg machine een duurzaam product. Daarnaast worden stratenmakers veel minder belast vanwege de machinale werking van de RoadPrinter Eco. Dus voor zowel de mens als het milieu heeft de RoadPrinter Eco zo zijn voordelen.

Louter voordelen met de duurzame straatmachine

Naast dat het werken met de RoadPrinter Eco voordelig is voor het milieu en voor de stratenmaker, biedt deze straatmachine nog een aantal voordelen. Zo zijn de besturing en de motorisering goed op elkaar afgestemd, wat storingen voorkomt. Vanwege de solide constructie is onderhoud niet nodig en is er geen struikelgevaar door rondslingerende kabels. Ten opzichte van de conventionele RoadPrinter is de RoadPrinter Eco 4 keer sterker en werkt de transportstand 3 keer sneller.

Revolutionaire RoadPrinter Eco koopt u bij ons

Heeft u interesse in de RoadPrinter Eco of wenst u meer informatie over bijvoorbeeld de kosten en de werking van de straatmachine? Neem dan gerust even contact met ons op, want wij staan u te allen tijde graag te woord. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)161 87 00 35 / +31 (0)6 41 52 85 15.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Road printer machine | Machinaal straten | Tiger Stone huren