Milieulijst 2021

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Als u investeert in een bedrijfsmiddel dat op de Milieulijst 2021 staat, kunt u gebruikmaken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) of de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Wij verkopen de RoadPrinter Eco, waarmee u plusminus 12% van het aanschafbedrag ontvangt door subsidieregelingen. De overheid vindt het namelijk belangrijk dat bedrijven veilig en duurzaam werken en investeert hier volop in.

De voordelen van de machine die u bij ons koopt en op de Milieulijst 2021 staat

Er zijn vele voordelen voor uw bedrijf als u de RoadPrinter Eco, die op de Milieulijst 2021 staat, aanschaft bij Road Paving Systems in Dongen, vlak bij Tilburg. Met de straatlegmachine profiteert u namelijk van:

  • Arbeidsvriendelijke werkomstandigheden
  • Een hoge productiecapaciteit
  • Milieuvriendelijke arbeidsomstandigheden

Naast de verkoop van de RoadPrinter, geven we u ook graag advies op het gebied van ons bouwmateriaal voor in de Benelux. Met onze materialen en machines legt u in de Benelux verschillende straatwerkverbanden voor straten en parkeerplaatsen.

Informeer naar de milieuvriendelijke mogelijkheden

Heeft u interesse in de RoadPrinter Eco, die op de Milieulijst 2021 staat, en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze machine? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)6 41 52 85 15 of +31 (0)161 87 00 35. Uiteraard beantwoorden we ook vragen met betrekking tot de subsidie die u ontvangt als u onze milieuvriendelijke machine aanschaft.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.