Een emissievrije printing machine

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwailiteif hoogstaand

Hoge capaciteit

Bent u op zoek naar een printing machine om op machinale wijze een straat aan te leggen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De RoadPrinter Eco is namelijk dé printing machine die geschikt is voor het straten van iedere weg: van brede wegen tot smallere straatjes. Daarnaast is deze bestratingsmachine ook nog eens milieuvriendelijk en worden stratenmakers niet veel belast. Bent u de volgende aan wie wij de RoadPrinter Eco verschaffen?

Met een printing machine rolt een straat in één keer uit de machine

Als u kiest voor de RoadPrinter Eco, kiest u voor een van de meest toonaangevende machines om te (her)bestraten. De printing machine is geheel aanpasbaar aan de wens van de klant, want de basis bestaat uit een vast deel van 4 meter en is middels losse delen te verbreden tot een breedte van 7 meter. Gezien de RoadPrinter Eco 100% elektrisch werkt, is er geen brandstof nodig en kunt u de printing machine tot wel een week lang gebruiken zonder deze op te laden. Een straat rolt binnen korte tijd in één keer uit de RoadPrinter Eco.

Een innovatieve bestratingsoplossing

Kijkt u al uit om te werken met deze revolutionaire printing machine waarmee u emissievrij kunt straten? Neem dan contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie en de kosten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)161 87 00 35 en +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.