Een milieuvriendelijke road printer machine

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwailiteif hoogstaand

Hoge capaciteit

De road printer machine is dé bestratingsmachine die geen negatieve impact heeft op zowel mens als milieu. De introductie van de RoadPrinter Eco stelt bedrijven in staat om maatschappelijk verantwoord te ondernemen dankzij de 100% elektrische accu. De road printer machine is geheel naar de wens van de eindgebruiker aan te passen: van een breedte van 1 meter tot 7 meter. De RoadPrinter Eco is daarom geschikt voor de aanleg van smalle én brede wegen.

Road printer machine: revolutionair product in de stratenmakerswereld

De RoadPrinter Eco is de road printer machine die de stratenmakerswereld op zijn kop heeft gezet. Naast dat het gebruik van deze machine veel minder belastend is voor de stratenmaker, is het ook nog eens een milieuvriendelijke bestratingsoplossing. Vanwege de Lithium-Ion accu is het gebruik van een generator overbodig en daarbij wordt er ook geen brandstof verbruikt. De RoadPrinter Eco is minder storingsgevoelig, omdat de besturing en de motorisering uitmuntend op elkaar is afgestemd. Daarnaast kent deze bestratingsmachine de volgende voordelen:

  • 4 keer sterker dan de conventionele RoadPrinter;
  • 3 keer snellere transportstand dan de conventionele RoadPrinter;
  • Geen rondslingerende kabels;
  • Geen lawaai van een draaiende motor.

Snel en efficiënt een straat leggen

Het moge duidelijk zijn dat de revolutionaire RoadPrinter Eco de machine is die u nodig heeft om binnen korte tijd een straat te leggen. Heeft u interesse in deze road printer machine en bent u benieuwd naar de kosten? Bel dan naar +31 (0)161 87 00 35 of +31 (0)6 41 52 85 15 en onze professionals staan u graag te woord.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.