Een toonaangevende straatlegmachine

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

De straatlegmachine van dit moment is de RoadPrinter Eco, de opvolger van de conventionele Roadprinter. Het is een toonaangevende straatmachine voor het machinaal (her)bestraten die volledig elektrisch werkt. Dit stelt bedrijven in staat om op maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen, wat tevens een positief effect heeft op de CO2-footprint. Het machinaal straten met de RoadPrinter Eco is bovendien veel minder belastend voor stratenmakers.

Een straatlegmachine die geen negatieve impact heeft op mens én milieu

De straatlegmachine, RoadPrinter Eco, is een innovatieve machine die de stratenmakerswereld heeft veranderd. Het is de eerste accu-aangedreven straatmachine voor het leggen van een volledige straat. Brandstof is daarom overbodig, wat deze straatlegmachine een duurzaam product maakt. Daarnaast worden stratenmakers veel minder belast vanwege de machinale werking van de RoadPrinter Eco. Dus voor zowel de mens als het milieu heeft de RoadPrinter Eco zo zijn voordelen.

Louter voordelen met de duurzame straatmachine

Naast dat het werken met de RoadPrinter Eco voordelig is voor het milieu en voor de stratenmaker, biedt deze straatmachine nog een aantal voordelen. Zo zijn de besturing en de motorisering goed op elkaar afgestemd, wat storingen voorkomt. Vanwege de solide constructie is onderhoud niet nodig en er is geen struikelgevaar door rondslingerende kabels. Ten opzichte van de conventionele RoadPrinter is de RoadPrinter Eco bovendien 4 keer sterker en werkt de transportstand 3 keer sneller. Efficiënter een straat aanbrengen dan met deze straatmachine kan niet.

Revolutionaire RoadPrinter Eco koopt u bij ons

Heeft u interesse in de RoadPrinter Eco of wenst u meer informatie over bijvoorbeeld de kosten en de werking van de straatlegmachine? Neem dan gerust contact met ons op, want wij staan u te allen tijde graag te woord. Telefonisch zijn wij bereikbaar via +31 (0)161 87 00 35 en +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.