Een machine die het werk van stratenmakers verlicht

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Bent u als stratenmaker op zoek naar een machine die uw werk kan verlichten? Dan biedt de RoadPrinter Eco uitkomst. Deze toonaangevende machine is de allereerste in zijn soort die op volledig elektrische wijze een straat aanlegt. Dit maakt het voor bedrijven mogelijk om duurzaam en MVO te ondernemen. Daarnaast is de machine veel minder belastend voor stratenmakers, gezien zij niet meer op hun knieën hoeven te werken.

Verminder het zware werk van stratenmakers met deze machine

Met een RoadPrinter Eco heeft u een duurzame en revolutionaire machine in handen die het zware werk voor de stratenmaker aanzienlijk vermindert. Het zette namelijk de stratenmakerswereld op zijn kop als eerste accu-aangedreven bestratingsmachine. Brandstof is overbodig en door de Lithium-Ion accu is een generator niet meer nodig. Met de RoadPrinter Eco is het mogelijk om een hele straat met een breedte van 1 tot 7 meter in één keer perfect te (her)bestraten, waarbij u zelfs de randafwerking meteen kan meeleggen. Het voordeel van deze machine is dan ook dat stratenmakers veel minder belast worden dan voorheen en zij niet meer op hun knieën hoeven te werken voor het leggen van klinkers.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die deze innovatieve machine aan stratenmakers biedt? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer u vragen heeft over de RoadPrinter Eco, beantwoorden wij die graag voor u. Hiervoor belt u naar +31 (0)161 87 00 35 of +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.