Een Tiger Stone bestratingsmachine huren

Subsidie mogelijk

Milieuvriendelijk

Kwalitatief hoogstaand

Hoge capaciteit

Wilt u een Tiger Stone bestratingsmachine huren? Dan bent u hier aan het juiste adres. De Tiger Stone is een zes meter brede bestratingsmachine, waarbij de weg in één keer uit de machine rolt, inclusief randafwerking. Zo bestraat u de weg in één keer en liggen de stenen direct strak tussen de trottoirbanden. Bent u de volgende die een Tiger Stone bij ons tegen een scherpe prijs komt huren?

Een Tiger Stone huren en de voordelen van machinaal bestraten ervaren

Wanneer u ervoor kiest om de Tiger Stone te huren, bent u zeker van constructiematerieel van uitstekende kwaliteit. Het is een voordelige bestratingsoplossing door de grote dagproductie van wel 300 m² en de mogelijkheid tot het verwerken van meerdere elementen tegelijkertijd. Daarnaast heeft het ook voordelen voor de stratenmakers zelf. Door minder belastend te werken, behouden de vakmensen namelijk hun enthousiasme en motivatie. Zij hoeven niet meer op hun knieën om een straat te leggen, want de printing machine doet het zware werk.

De totaaloplossing voor bestratingswerk

Een Tiger Stone bestratingsmachine is een totaaloplossing en een eenvoudige manier om al uw bestratingswerk efficiënt uit te voeren. Heeft u nog vragen over de tarieven voor het huren van een Tiger Stone of over de Milieulijst 2021 of wenst u meer gedetailleerde informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)161 87 00 35 en +31 (0)6 41 52 85 15.

VERKOOP BESTRATINGSMACHINES

Bekijk ons aanbod bestratingsmachines en overigen.

VERHUUR BESTRATINGSMACHINES

Ga naar bestratingsmachineverhuur.nl om de verhuurmogelijkheden te bekijken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bel ons of stuur een bericht via ons contactformulier.